http://www.facebook.com/pages/100-url-blog-tukar-tukar/166951693326358
zwani.com myspace graphic comments
Free Twitter Backgrounds

Thursday, November 25, 2010

i-CITY .. i see light... light.. can u see me?? he~





(apakah pose mereka pun aku tak tau..)???
i-CITY.. location... sHAH aLAM..


sebelum pergi : study ar konon..


oh my Guyton.. sungguh pening aku cube memahami isi hati mu (err.. isi kandungan)
ok.. sambung cerita,
perjalanan yang mengambil masa selama.. err.. aku tak tau sebab tidur sepanjang perjalanan.
senyum itu sedekah... weee.. heee..geeee...keeee..meee

.
sungguh indah kan????

actually dah dua kali aku menjejak kaki di sini ...
semalam merupakan kali kedua.. sempena kunjungan saudara dari Kelantan.. so, kami decide nak bawak pergi tengok lampu..
lampu bukan sebarang lampu... bukan lampu kat kedai2 lampu di Bandar Baru Bangi...

p/s : gambar2 ni campuran first visit dgn second visit.. sebab tu baju bertukar..
bukan kami tukar2 baju semalam ye..

setibanya kami di sana..... terus masuk ke dalam pameran..
cun gambar.. sape tangkp? - yg bbaju ungu tu boley berdiri sbnrnye.. tp malas.. heeh
apakah yg berlaku? .................. - i love limau

makan pedang.. cian! ---------hormat hormat ke hadapan
lapar sangat .................. ...........PEACE!

--- abis dh upload gambar---..
so, nak cite skit pasal tempat nih... nk bg pengumuman.
"mari mari orang2 kampung, org bandar, orang sini, org sana!!!
pERHATIAN...!
Bayaran utk masuk ke i-CITY murah sahaja.. satu kereta rm10..
rm 10 .. murah murah.."
oleh itu.. kita boleh memenuhkan kereta ..
kalau boleh muat berpuluh2 org, kalau beli kereta gergasi..
muat satu kampung..still.. rm10 gak
so, untung ar..

lampu banyak... dn yang paling bestnye.. masa first2 nak pergi sini, aku xpaham apa yang kakak aku duk sebuk ajak pergi... "jom, tengok lampu kat Shah Alam".. paksa lak tu..
aku kemain la kata dgn penuh kekeliruan
"watpe nak beli lampu jauh2. planet crystal belakang restoran yus (di bdr baru bangi) tu banyak lampu"....
sumpah aku ingatkan mereka maksudkan lampu2 kat kedai ... bila sam
pai je.. terkozut aku..
last2 aku yang paling banyak bergambar... hahaha (mula2 nk cover macho gk.. xmo tunjuk excited tp last2... terbongkar juga ke'excited'an aku
-just nak ckp, xrugilah kalau pergi-
especially kalau anda jenis suka bergambar *mcm aku*

puas kami marah bapak dia sbb bg anak pakai cekak syaiton..
tp mmg ank sedaraku yg comel ni nak jugak. dh tunjuk banyak2 dah cekak tp yg tu jugak dia pilih.. no komen la.. tp kompem Tok Ma (mak aku) marah
bila balik haji nanti.. heee~~
Tok Ma marah abah.. xmarah Qisya... hehehe~

my bro.. muahxxxx.. haha
i luv u.. humko tumse pyaar hai... ashiteru.. uhibbuka... weeeeeeee~~~

10 comments:

  1. Komen dr fb.. saje nk letak kat sini..

    Nabilah Hamzah>> bleh tak aku nk ckp
    aku tak taw pon i-CITY yg dsebot2 org tu hape
    ketinggalan tak aku ?? hahaha

    Liyana Syamimy >>bella, sungguh aku kasihan pada dirimu... i-CITY tu tmpt yg dia cipta letak byk2 lampu.. cun2 sume lampu... ada yg mcm castle.. ada menara.. ada pokok2 ... memang menyerlah la...
    g ar... cun .. seyes.. xtipu xbohong.. (dpt komisyen ke aku nih?? ) haha


    Nabilah Hamzah>> oke.akumcm tak bole byng lg wpon ade byk pic ko letak.zzzz -.-"
    ayah.jommmmmmm
    about an hour ago · Like

    Liyana Syamimy >>bella, bagus3... ajak ayah ko.. kompem suke.. tp aku suggest jgn pakai serba hitam.. hitam campur putih xpe ar.. kalau hitam je .. takut nampak muke ko je.. badan sume hilang coz golap

    Nabilah Hamzah >>hahaha.mcm menarik.jgn tunggu lama2.mesti cube nih.huhu
    about an hour ago ·

    Liyana Syamimy >>betul3

    ReplyDelete
  2. Komen dr fb.. saje nk letak kat sini..

    Afif Salamy >>pada satu hari, masa nak gi i-City, ada sorang hamba Allah nih join trip ke sana.. and respon dia seblum smpi sana "watpe nak beli lampu jauh2. planet crystal belakang restoran yus tu banyak lampu"....

    Liyana Syamimy >> abg afif , ek.. perli kasau nampak... hahaha

    ReplyDelete
  3. kamitake.. agak2 saper?November 26, 2010 at 1:14 AM

    abah and ummi dia dah pujuk banyak kali dah nk beli cekak telinga arnab xpun yg telinga tikus... qisya xnak.. dia nak yg setan nih gak. tu habis2 kitorang pujuk suh pilih yg biru.. mula2 dia nak yg merah.. dah habis negotiate dah.. so.. cannot be helped...

    ReplyDelete
  4. kamitake??? huh.. sape agy?... bapak yg membenarkan anak dia pakai cekai syaiton le..
    haha.. byk la plk alasan..
    ok2... paham2... tp apsal abah dn ummi die un join pakai cekak tu jugak.. bergilir pakai dengan Qisya?? haha~~

    ReplyDelete
  5. hepy family........ =) eh jgn la ltk captcha, susa nak komen

    ReplyDelete
  6. Thanx.. kitorg un mmg hepi un,.,. heeeee~~
    eh,,, captcha tu makhluk ape?? xpaham

    ReplyDelete
  7. ala mana entry baru daripada penulis cumel ni....cepatla....hehe xsbr nk bca entry best

    ReplyDelete
  8. ceh.. perlu ke bodek??? nk g melaka... mencari inspira kat sane (heheh... ) ... semoga mak ko sehat =).. insyaallah..

    ReplyDelete
  9. ouh, ict.. dah pergi dah hari tue..
    =)

    ReplyDelete
  10. dah g ek??? best kan? kan? kan? act, gambar banyak gile tp kalau upload sume mcm over la plkzzzz... haha

    ReplyDelete

Jangan segan-segan.. malu-malu utk meninggalkan komen..
♥ ♥